23948sdkhjf

Bahne flytter og åbner HAY butik i Friis

Torsdag 1. maj åbner Bahne i nye lokaler i Friis Aalborg Citycenter og udvider med en eksklusiv HAY afdeling.
Bahne har været en del af Friis siden centrets åbning i 2010 og er et velkendt koncept indenfor bolig, livsstil og mode. Det blev stiftet i 1965 af Ellen og Jørgen Bahne Sørensen.

Efter fire år rykker Bahne ind i nye lokaler i Friis og vil fra 1. maj være at finde i området omkring Deichmann og Gina Tricot på Plan 1.

- Vi føler, at Bahne er blevet et veletableret brand i Aalborg, og denne nye butik ser vi som en god mulighed for at styrke konceptet og tilbyde kunderne endnu mere. Vi er altid på udkig efter nye ideer og måder, vi kan skille os ud på. Med denne relancering og flytning bliver Bahne stærkere på design- og modefronten, siger Thomas Rendtslev, marketingchef for Bahne.

Den nye Bahne butik vil stadig byde på kendte mærker indenfor modetøj, brugskunst og boligtilbehør, og der vil tilmed være tilknyttet et helt nyt koncept. Bahne udvider HAY sortimentet og åbner en HAY butik som en integreret del af butikken.

- Bahne har i mange år haft et godt samarbejde med HAY og med succes ført deres produkter, som er kendt for et fedt, innovativt design til gode priser. Derfor udvider vi i Friis konceptet og tilbyder et meget større sortiment af mærket. Vi ønsker at give kunderne en endnu bedre oplevelse og et ultimativt design- og modeunivers, siger Thomas Rendtslev.

I den store HAY butik vil det være muligt at købe og bestille møbler og accessories fra det danske designfirma.

Den nye Bahne og HAY åbner torsdag 1. maj kl. 10.00.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062